top of page
Lightair luchtreinigers / Lightair luchtreiniger versus andere luchtreinigers

"De toekomst zal draaien om luchtreiniging technologieën die fijnstof,

ultra fijnstof en nano deeltjes aan kunnen."

90%

van alle deeltjes in de lucht

zijn kleiner dan  PM0.1

Wist u dat meer dan 90% van alle deeltjes in de lucht kleiner zijn dan PM0.1? Dat is 0,1 micron oftewel 0,0001 millimeter. Dit betekent dat luchtreinigers met HEPA filters maar zo'n 10% van alle deeltjes verwijderen. En dat zijn niet eens de meest schadelijke deeltjes. 

Lightair ionisatie luchtreiniger versus andere luchtreinigers

 

Lightair luchtreinigers maken gebruik van de unieke IonFlow ionisatie technologie. Deze gepatenteerde technologie zuivert de lucht van de meest schadelijke deeltjes: fijnstof, ultra fijnstof en nano deeltjes tot maar liefst PM0.007 (dat is 0,000007 millimeter!). De Lightair ionisatie luchtreiniger is de toekomst in luchtreinging!

Lightair luchtreiniger: Het resultaat van 25 jaar onderzoek

Profiteer met de Lightair luchtreiniger van 25 jaar uitvoerig onderzoek en ervaring. De Lightair luchtreiniger creëert een opvallend schonere en gezondere omgeving door op efficiënte wijze deeltjes te verwijderen die kleiner zijn dan PM0,1 (= ultra fijnstof). De luchtreiniger pakt daarmee het grootste deel van alle deeltjes in de lucht aan. De Lightair is in staat deeltjes tot PM0.007 te verwijderen en dat is uniek. Bekijk alle testrapporten hier. 

lightair ionflow particle 2.jpg
Adem schone lucht. Zie hoe de LifeAir IonFlow luchtreiniger werkt

Adem schone lucht. Zie hoe de LifeAir IonFlow luchtreiniger werkt

De 5 grootste voordelen van de IonFlow technologie

+ Verwijdert de allerkleinste en meest schadelijke deeltjes, tot wel PM0.007.

+ De enige luchtreiniging techniek die wetenschappelijk bewezen 97% van de virussen in de lucht neutraliseert en verwijdert.

+ Compleet stil voor ongestoord werken en slapen

+ Lage operationele kosten: geen filters en laag energieverbruik

+ Ozonvrij

Wij durven de vergelijking wel aan!

De IonFlow technologie levert niet alleen zeer schone lucht, maar biedt ook voordelen in gebruik. Vergelijk de Lightair luchtreiniger met andere luchtreinigers en zie hoe deze luchtreiniger zich verhoudt ten opzichte van andere luchtreiniging technieken op het gebied van geluid, energieverbruik en operationele kosten.

Stille luchtreiniger, geluidsniveau luchtreinigers

De Lightair luchtreiniger zal u niet storen in uw slaap of bij belangrijk werk! De luchtreiniger reinigt beter dan en HEPA luchtreiniger maar zonder het geluid. De Lightair luchtreiniger produceert slechts 21 dB (inclusief achtergrond geluid). De meeste andere luchtreiniger produceren 35 tot 80 dB.

Goedkope luchtreiniger, kosten luchtreinigers vergeleken, voordelige luchtreiniger
Energiezuinige luchtreiniger, energieverbruik luchtreinigers vergeleken

Een laag energieverbruik is goed voor uw portemonnee en voor het milieu. Dankzij de innovatieve IonFlow technologie is het energieverbruik van de Lightair slechts 5W. Dat is extreem laag vergeleken met andere luchtreinigers. Realiseer uzelf dat de lucht alleen schoon blijft als u een luchtreiniger heeft die 24/7 de lucht reinigt. 

U hoeft nooit meer dure filters te kopen. De Lightair luchtreiniger heeft een afwasbare collector die u steeds opnieuw kunt gebruiken. Dit bespaart u jaarlijks veel geld in vergelijking tot een luchtreiniger met filter. 

Wat anderen zeggen over de Lightair luchtreiniger (voorheen Lightair luchtreiniger)

"Sinds een aantal weken staat de Lightair bij ons in huis. Mijn partner was nogal sceptisch maar toen ik na één week de aluminium behuizing schoonmaakte en zag hoeveel vuil er vanaf kwam was die overtuigd. Het geeft een goed gevoel dat dit niet in Je longen terecht hoeft te komen. Je hoort hem niet, geen filters nodig en hij is mooi om te zien. Gewoon een aanrader, kost een paar centen maar hij is het waard." 

"Hebben deze na een huurperiode aangeschaft. En deze luchtreiniger werkt echt en heel goed. Nooit gedacht dat er een apparaat zou zijn wat zo goed werkt als deze luchtreiniger!!!! Oke, de aanschaf is best wel een dingetje qua prijs, maar wel elke euro waard. En GEEN dure filters, nee, gewoon regelmatig schoonmaken en thats it. Wij zijn er zeer tevreden over en willen 'm nooit meer kwijt. De beste aanschaf in jaren." 

"Hallo, Ik moet dit even kwijt. Ik heb nu een paar dagen een gehuurd LightAir apparaat in huis staan. Ik heb al jaren astma en haal slechts oppervlakkig adem. Sinds het apparaat hier staat (overdag beneden, 's nachts boven) voel ik met de dag mijn longen verder opengaan. Zoveel lucht heb ik in geen jaren gehad. Ik had redelijke verwachtingen van dit apparaat, maar dat het zo snel en zo veel effect zou hebben, is een complete verrassing!" 

bottom of page