top of page
Luchtreinigers / LightAir IonFlow ionisator luchtreinigersLightair IonFlow AgroPro ionisator luchtreiniger
Lightair AgroPro luchtreiniger
Collector LifeAir luchtreiniger
Vuile collector luchtreiniger
Corona naalden luchtreiniger

Luchtreiniger Lightair IonFlow AgroPro

Capaciteit: 125 m3 / 50 m2

 

€ 599,-

De Lightair IonFlow AgroPro luchtreiniger is speciaal ontworpen voor toepassing in de agrarische sector. De speciale behuizing is bestand tegen ammoniak en daarmee veilig te gebruiken in de veehouderij, paardenstallen en andere locaties waar het voorkomen van virus overdracht tussen dieren cruciaal is.

* U wordt omgeleid naar onze webshop: habitatsolutions.eu. 

Video en werking Lightair luchtreiniger

De werking van de Lightair luchtreiniger samengevat:

Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger

1

De lucht om u heen zit vol met kleine deeltjes zoals bacteriën, virussen, schimmel, pollen, uitlaatgassen, fijnstof etc.

Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger

2

Lightair (voorheen LifeAir) luchtreinigers genereren miljarden negatieve ionen per seconde benodigd om een ruimte van 125m3 te reinigen.

Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger

3

De negatieve ionen geven de deeltjes in de lucht een negatieve lading mee.

Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger, collector

4

De vuilclusters worden deels aangetrokken door de statische collector, die in feite werkt als een grote magneet. De rest daalt neer.

Ga voor een meer gedetailleerde uitleg over de werking van de Lightair (voorheen LifeAir) luchtreiniger naar Werking Lightair luchtreiniger

Specificaties Lightair solution luchtreiniger

Specificaties Lightair IonFlow AgroPro ionisator luchtreiniger

 

 • Afmeting AgroProluchtreiniger: 13 x 35 cm 

 • IP54 aanduiding: stofbestendig en plensdicht toestel, speciaal voor toepassing in vochtigere ruimtes zoals paardenstallen etc.

 • Bescherming tegen virus overdracht. Wetenschappelijke studie heeft aangetoond dat de Lightair 97% van de virussen in de lucht neutraliseert en daarmee overdracht van virussen voorkomt.

 • Afwasbare collector, geen filters.

 • Gouden coronanaalden, bestand tegen ammoniak.

 • Gewicht: 2,2 kg (excl. adapter)

 • Capaciteit: circa 50 m2

 • Geluidsniveau: 5 dB

 • Energieverbruik: 7 W

 • Ozon productie: niet meetbaar en daarmee gelijkgesteld aan 0 ppm (meetapparatuur meet vanaf 0,002 ppm en detecteert op dit niveau geen ozon)

 • Certificeringen: EMC (Electromagnetic Quality) CE, ETL (US), GS, S, BSMI, CQC

 • Effectiviteit: Verwijdert deeltjes van 0,01 tot 1,0 μm. Dankzij de high density ionisator is de Lightair luchtreiniger zeer efficiënt in het verwijderen van de allerkleinste verontreinigingen in de lucht (nano deeltjes kleiner dan 0,1 μm). Het zijn deze allerkleinste deeltjes die diep doordringen in uw longen en bloedbaan en die daarmee het meest schadelijk zijn voor uw gezondheid. Grotere deeltjes van 1,0 tot 25,0 μm worden op normale snelheid verwijderd. 

 • Negatieve ionen productie: 19.000.000 negatieve ionen / cm3 op 1 cm van het apparaat, 250.000 negatieve ionen/cm3 op 1 meter afstand van de luchtreiniger.

 • Technologie: ultra high density ionisator luchtreiniger, gepatenteerde IonFlow technologie

"Ik heb nu een paar dagen een gehuurd LightAir apparaat in huis staan. Ik heb al jaren astma en haal slechts oppervlakkig adem. Sinds het apparaat hier staat (overdag beneden, 's nachts boven) voel ik met de dag mijn longen verder opengaan. Zoveel lucht heb ik in geen jaren gehad. Ik had redelijke verwachtingen van dit apparaat, maar dat het zo snel en zo veel effect zou hebben, is een complete verrassing!"

Review door Astrid

 

Lees meer ervaringen van klanten met de Lightair luchtreiniger

Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger
bottom of page