top of page

LightAir: specialisten in luchtreiniging

Vertrouw op meer dan 25 jaar ervaring met luchtreiniging. LightAir is een Zweeds product en is gebaseerd op jarenlang onderzoek. Het doel was om een luchtreiniger te ontwerpen met een stijlvol design die tegelijkertijd ongeëvenaarde prestaties weet te behalen. De gepatenteerde ionisatie technologie heeft zich bewezen in talloze onafhankelijke tests

Voor de Benelux is Habitat Solutions BV de officiële importeur van dit product. Wij verkopen de luchtreinigers direct via onze webshop en via dealers als Bol.com en Coolblue. Heeft u nog vragen naar aanleiding van de informatie op onze site, dan helpen we u uiteraard graag verder. Neem contact op met ons per mail of telefonisch via 0180-642070.

Ionflow of CellFlow technologie

Lightair brengt twee gepatenteerde technologieën op de markt. Klik hieronder om meer te lezen. 

IonFlow technologie

Lees meer over IonFlow technologie

De IonFlow technologie zorgt voor een ongekende ionenproductie zonder dat daarbij ozon vrij komt. De luchtreinigers met IonFlow technologie hebben geen filter. De luchtreinigers verspreiden negatieve ionen in de ruimte die zich hechten aan vuildeeltjes in de lucht. Een deel van de clusters die zo gevormd worden worden aangetrokken door de statische collector. De collector wast u af onder de kraan. 

Voordelen:

  • Geen filters

  • Zeer energiezuinig (verbruikt slechts 7W)

  • Ozonvrij

  • Stil (slechts 21dB met achtergrond geluid)

  • In staat om 97% van de virussen in de lucht te neutraliseren

Maximale capaciteit: 60 m2 / 150 m3

Close-up ion release.jpg

CellFlow technologie

Lees meer over CellFlow technologie

De CellFlow technologie combineert ionisatie met een filter. Zeg maar de 2.0 versie van een filter luchtreiniger. De Cellflow technologie maakt gebruik van een uniek ontwerpen filter waarin middels ionisatie de deeltjes in de lucht een lading krijgen en in het filter neerslaan. Zo zijn we in staat met een filter luchtreiniger ook de allerkleinste deeltjes af te vangen die een normale filter luchtreiniger niet kan verwijderen. 

Voordelen:

  • Grotere capaciteit

  • Door uniek filter ontwerp nog steeds energiezuinig en stil

  • Vuildeeltjes dalen niet neer in de ruimte maar worden opgevangen in het filter.

  • Filter met lange levensduur tot wel 18 maanden.

Maximale capaciteit: 190 m2 / 475 m3

lightair_howitworks_cfpro900_1600x960_20
bottom of page