top of page
Toepassingen Lightair luchtreinigers / Luchtreiniger voor bedrijven / Luchtreiniger veehouderij en pluimveesector: voorkom virusoverdracht

Luchtreiniger Veehouderij

 

In de pluimveesector en veehouderij is het belangrijk uw dieren gezond te houden. Bij een uitbraak van een virus, zoals nu met de vogelgriep, is er vaak geen andere oplossing dan de dieren te ruimen.

 

Met de Lightair luchtreiniger voorkomt u dat virussen zich verspreiden door de ruimte. Bedenkt u eens wat dat u jaarlijks kan schelen....

 

Het onderzoek: Lightair tegen virusoverdracht

Onderzoek aan het Karolinska Institutet gepubliceerd in juni 2015 in het gerenommeerde wetenschappelijke blad Nature Scientific Reports toont aan dat de IonFlow high density ionisatietechnologie virussen deactiveert en luchtmobiele overdracht voorkomt. Hiermee wordt verspreiding van virussen voorkomen!

 

In het onderzoek werd een ziek dier toegevoegd aan aan een gezonde populatie. Zonder ionisatie technologie werden de andere dieren ziek. MET ionisatie technologie werden de andere dieren niet besmet(!). De implicaties van dit onderzoek zijn enorm en wij zijn druk bezig de eerste testen uit te rollen in de veehouderij en pluimveesector. 

 

De Lightair IonFlow luchtreiniger is de enige luchtreiniger die niet alleen virussen uit de lucht verwijdert, maar die tevens het besmettingsgevaar van virussen in de lucht elimineert. De effectiviteit tegen virussen heeft de Lightair IonFlow luchtreiniger te danken aan zijn high density ionisator. Het is dus zeker niet zo dat deze resultaten gelden voor alle ionisatie luchtreinigers.

 

Heeft u interesse in deze toepassing en wilt u meer informatie? Lees dan de testrapporten op onze site of neem contact met ons op via info@habitatsolutions.eu of telefonisch via 0180-642070.

 

 

Bekijk de publicaties over de Lightair luchtreiniger en het influenza virus

Bekijk het complete artikel (EN)

Lightair luchtreiniger deactiveert influenza virus, luchtreiniger virussen bacteriën, griepvirus
Lightair luchtreiniger deactiveert influenza virus, luchtreiniger virussen bacteriën, griepvirus
Lightair luchtreiniger deactiveert influenza virus, luchtreiniger virussen bacteriën, griepvirus

Voorkom overdracht van virussen

 

Baanbrekend wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de high density ionisator van de Lightair luchtreiniger het influenza deactiveert en zo de verspreiding van dit virus tegen gaat. De implicaties zijn enorm ook voor andere virussen en toepassingen.

bottom of page