top of page
Lucht, luchtreinigers en luchtkwaliteit / Waarom een luchtreiniger kopen?

Waarom een luchtreiniger kopen?

 

We ademen dagelijks zo'n 20.000 liter lucht in. De lucht is vol verontreinigingen. Het overgrote deel van deze verontreinigingen is zo klein dat ze diep doordringen in onze longen en bloedbaan.

 

Een luchtreiniger is geschikt voor vele situaties, van thuis tot kantoren, laboratoria, wachtruimten, scholen, industrie en zorg. In iedere situatie is er behoefte om de luchtkwaliteit te verbeteren. Er zijn 5 belangrijke redenen om een luchtreiniger te kopen:

 

  1. De luchtkwaliteit is binnen vaak slechter dan buiten. We brengen gemiddeld 90% van onze tijd binnen door. Genoeg reden om daar wat aan de luchtkwaliteit te doen dus!

  2. Vervuilde lucht is zeer schadelijk voor onze gezondheid en kan klachten veroorzaken als astma, allergie, hart- en vaatziekten, vermoeidheid, misselijkheid, hoofdpijn, benauwdheid en meer.

  3. De binnenlucht kent een tekort aan negatieve ionen, de vitaminen van moeder natuur.

  4. Onze lucht is vol met virussen en bacteriën die zorgen voor overdracht van ziekten. De unieke high density ionisator van de Lightair IonFlow luchtreiniger verwijdert deze en is bewezen effectief tegen het griepvirus en kan daarmee bijdragen aan een enorme daling van het ziekteverzuim in Nederland.

  5. Vervuilde lucht kost u en de maatschappij gezondheid, tijd en heel veel geld.

 

Toepassingen van een luchtreiniger

 

 

bottom of page