top of page
Luchtreinigers / Lightair luchtreiniger huren

Verspil geen geld aan luchtreinigers die niet werken

Lightair luchtreiniger huren - ervaar het zelf

lightair ionflow high density ionisatie luchtreiniger, luchtreiniger huren, lifeair luchtreiniger huren

Er zijn vele luchtreinigers op de markt en dan wilt u natuurlijk niet de verkeerde kiezen. U wilt uw geld niet verspillen aan een luchtreiniger die niet doet wat u wilt. Graag vertellen wij u alles over de werking van de Lightair luchtreiniger en delen wij diverse testimonials over de Lightair luchtreiniger zodat u ook van anderen hoort hoe zij de Lightair luchtreiniger ervaren. Uniek is dat wij een groot aantal testrapporten publiceren die de uitstekende resultaten aantonen die door diverse onafhankelijke onderzoeksbureaus gemeten zijn in representatieve ruimten. Dat doen zeker niet veel andere luchtreiniger aanbieders.

 

Ondanks al deze informatie kunnen wij ons evengoed goed voorstellen dat u de Lightair luchtreiniger eerst eens uit wilt proberen voordat u tot aanschaf over gaat. Niets is vervelender dan dat u geld uitgeeft aan een luchtreiniger waar u uiteindelijk niet tevreden over bent. Dat wilt u niet, maar wij ook zeker niet. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de Lightair luchtreiniger eerst te huren. De huur verplicht u tot niets. Als u na de huurperiode besluit niet tot aanschaf over te gaan dan kunt u het apparaat gewoon terugsturen. Zo makkelijk is het.

 

Hoe werkt het huren van een Lightair luchtreiniger?

U bestelt de Lightair huurluchtreiniger eenvoudig via onze webshop. U kiest het aantal maanden dat u de luchtreiniger wilt huren en plaatst uw bestelling. U ontvangt dan een luchtreiniger uit onze huurvloot. Deze luchtreinigers zijn gebruikt en kunnen dus lichte beschadigingen of gebruikssporen hebben. Maakt u zich daar geen zorgen over, bij aanschaf kunt u de huurluchtreiniger kosteloos omruilen voor een nieuw exemplaar. Soms voegen we ook nieuwe luchtreinigers toe aan de huurvloot. Als u tevreden bent na de huurperiode kunt u deze dan gewoon houden, tenzij u natuurlijk om wilt ruilen voor een ander model.

 

Meestal ervaart u binnen een paar dagen al het verschil en kunt u dus snel beslissen of u tot aanschaf over wilt gaan. Wij adviseren dan ook om te kiezen voor één maand huur. Mocht u na de maand nog twijfelen kunt u in overleg altijd de huur met een maand verlengen. Ervaring leert dat 98% van onze klanten na de huurperiode zo tevreden zijn over de Lightair luchtreiniger, dat ze besluiten de luchtreiniger aan te schaffen.

 

Voor de verhuur bieden wij alleen de Lightair Evolution luchtreiniger aan. Na de huurperiode kunt u deze omruilen voor elk model dat u wenst. De werking en capaciteit van alle modellen is gelijk. U kunt er dus op vertrouwen dat de werking van de luchtreiniger hetzelfde is als u tijdens de huurperiode ervaren heeft, ook als bij aanschaf uiteindelijk voor een ander model kiest.

Let op: Voor de verhuur hebben we een beperkt aantal units beschikbaar. Hierdoor kan de levertijd soms langer zijn dan u van ons gewend bent. U kunt uiteraard altijd even contact met ons opnemen of we een huur luchtreiniger op voorraad hebben. Is de verhuurvloot compleet verhuurd dan is de wachttijd gemiddeld zo'n 1-2 weken.

 

Luchtreiniger huren - Wat zijn de huurvoorwaarden?

  • U betaalt 45 euro huur per maand. U ontvangt de helft van de huur terug als u na de huurperiode tot aanschaf over gaat.

  • Daarnaast betaalt u een borg van 155 euro per luchtreiniger. Als u het apparaat retourneert wordt de borg binnen 30 dagen op uw rekening terug gestort. Als u tot aanschaf over gaat wordt de borg verrekend met het aanschafbedrag van de luchtreiniger van uw keuze.

  • De huurperiode gaat in zodra u de luchtreiniger ontvangen heeft. Als u de luchtreiniger na afloop van de huurperiode niet retourneert, gaan wij er vanuit dat u tevreden bent over de luchtreiniger en tot aanschaf over gaat. U ontvangt dan automatisch van ons een factuur.

  • Minimale huurperiode is één maand. Ook als u de luchtreiniger eerder retourneert zal altijd één maand huur in rekening worden gebracht. Als u de huurluchtreiniger te laat retourneert (later dan 3 werkdagen na afloop van de huurtermijn) zullen wij een extra maand huur in rekening brengen per (deel van de) maand dat u te laat bent.

  • De huur is beperkt tot maximaal twee luchtreinigers per klant.

 

Aanschaf na huur

Als u na de huurperiode besluit om de Lightair IonFlow luchtreiniger aan te schaffen, krijgt u 50% van de huur terug. Deze wordt samen met de reeds voldane borg verrekend met de aanschafprijs van de nieuwe luchtreiniger. Als u uw Lightair luchtreiniger bijvoorbeeld twee maanden gehuurd heeft, dan wordt er 155 euro (borg) plus 45 euro (de helft van twee maanden huur) verrekend met de aanschafprijs van uw nieuwe luchtreiniger. Voor het restbedrag ontvangt u automatisch een factuur na afloop van de huurperiode. U hoeft hiervoor niets te doen.

 

Wij gebruiken voor de verhuur luchtreinigers uit onze verhuurvloot. Als u een gebruikte luchtreiniger als huursysteem heeft ontvangen dan kunt u deze bij aanschaf kosteloos omruilen voor een nieuw systeem. Bewaar de verpakking waarin u de Lightair luchtreiniger hebt ontvangen goed. U dient deze verpakking te gebruiken voor de retournering. Mocht u na de huurperiode uw Lightair luchtreiniger in willen ruilen voor een nieuw of ander model, neem dan contact met ons op voor de verdere administratieve en logistieke afhandeling.

 

Retourneren na de huurperiode

Als u na de huurperiode onverhoopt besluit om de Lightair luchtreiniger niet aan te schaffen, dan dient u deze aan ons te retourneren. U dient het systeem gereinigd, onbeschadigd en compleet in de originele en onbeschadigde verpakking te retourneren. Bewaar de verpakking dus goed tijdens de huurperiode! Retourneert u een incomplete of beschadigde verpakking dan zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening in te brengen.

 

Zodra wij uw huurunit retour ontvangen, storten wij uw borg binnen 30 dagen terug op uw rekening. Wij verzoeken u vriendelijk om bij uw zending een begeleidend schrijven toe te voegen met uw naam, uw rekeningnummer en de naam van de rekeninghouder. U ontvangt dan een creditnota. 

 

Als wij een week na afloop van de huurperiode uw huur luchtreiniger niet retour hebben ontvangen, gaan wij er vanuit dat u besloten heeft deze te houden. We zullen u dan een factuur voor de aanschaf sturen zoals hierboven beschreven. Als u de huur luchtreiniger later dan drie werkdagen na afloop van de huurperiode retour stuurt dan zullen wij de extra huurkosten inhouden op de terugbetaling van uw borg.

 

Wat anderen zeggen over de Lightair luchtreiniger (voorheen LifeAir luchtreiniger)

"Sinds een aantal weken staat de Lightair bij ons in huis. Mijn partner was nogal sceptisch maar toen ik na één week de aluminium behuizing schoonmaakte en zag hoeveel vuil er vanaf kwam was die overtuigd. Het geeft een goed gevoel dat dit niet in Je longen terecht hoeft te komen. Je hoort hem niet, geen filters nodig en hij is mooi om te zien. Gewoon een aanrader, kost een paar centen maar hij is het waard." 

"Hebben deze na een huurperiode aangeschaft. En deze luchtreiniger werkt echt en heel goed. Nooit gedacht dat er een apparaat zou zijn wat zo goed werkt als deze luchtreiniger!!!! Oke, de aanschaf is best wel een dingetje qua prijs, maar wel elke euro waard. En GEEN dure filters, nee, gewoon regelmatig schoonmaken en thats it. Wij zijn er zeer tevreden over en willen 'm nooit meer kwijt. De beste aanschaf in jaren." 

lightair ionflow particle 2.jpg
lightair ionflow annualcost 2.jpg
lightair ionflow power 2.jpg
lightair ionflow noise 2.jpg

Voordelen Lightair luchtreiniger

De 5 grootste voordelen van de Lightair luchtreiniger op een rij:

  • Verwijdert de allerkleinste en meest schadelijke deeltjes, tot wel PM0.007.

  • De enige luchtreiniging techniek die wetenschappelijk bewezen 97% van de virussen in de lucht neutraliseert en verwijdert.

  • Compleet stil voor ongestoord werken en slapen

  • Lage operationele kosten: geen filters en laag energieverbruik

  • Ozonvrij

Wij durven de vergelijking wel aan

De Lightair luchtreiniger levert niet alleen zeer schone lucht, maar biedt ook voordelen in gebruik. Vergelijk de Lightair luchtreiniger met andere luchtreinigers en zie hoe deze luchtreiniger zich verhoudt ten opzichte van andere luchtreiniging technieken op het gebied van geluid, energieverbruik en operationele kosten.

Leestip: Lightair luchtreiniger versus andere luchtreinigers

bottom of page