Lightair luchtreiniger deactiveert influenza virus, luchtreiniger virussen bacteriën, griepvirus
Lightair luchtreiniger deactiveert influenza virus, luchtreiniger virussen bacteriën, griepvirus
Lightair luchtreiniger deactiveert influenza virus, luchtreiniger virussen bacteriën, griepvirus

Luchtreiniger in industrie

 

Er zijn vele industriële bedrijven waar de luchtkwaliteit binnen een belangrijk aandachtspunt is. De lucht is vaak vol (ultra) fijnstof dat zeer schadelijk is voor de gezondheid van uw medewerkers. Dit omdat er bijvoorbeeld gewerkt wordt met chemische stoffen, maar ook vanwege uitstoot van machines en productieprocessen. De vervuilingsbronnen binnen industriële bedrijven zijn vaak talrijk en zeer schadelijk waardoor het nodig kan zijn om meerdere luchtreinigers te plaatsen om de lucht goed te renigen. Voorbeelden zijn chemische bedrijven, voedselverwerkbedrijven, productielocaties en warehouses. 

 

Slechte luchtkwaliteit en verzuim

De fijnstofbelasting in dergelijke bedrijven is vaak hoog en dient aangepakt te worden om gezondheidsklachten bij personeel te voorkomen. Een slechte luchtkwaliteit op de werkplek kan zich uiten in diverse klachten, waaronder:

  • last van de luchtwegen/astma

  • irritatie aan de ogen en huid

  • allergische reacties

  • hoofdpijn

  • concentratieproblemen

  • vermoeidheid

 

Het ziekteverzuim dat zo ontstaat kost uw bedrijf jaarlijks veel geld.

 

Voorkom verzuim met Lightair luchtreiniger

De Lightair ionisatie luchtreiniger verwijdert alle in de lucht zwevende deeltjes zoals (ultra) fijn stof, stof, allergenen, pollen, schimmels, virussen, bacteriën en andere luchtverontreinigingen. Met name in het verwijderen van (ultra) fijnstof maakt de Lightair luchtreiniger echt het verschil. De luchtreiniger is bewezen zeer effectief tegen de allerkleinste deeltjes (tot nano niveau), een prestatie die deze luchtreiniger zeer geschikt maakt voor toepassing in industriële omgevingen. Onderzoekt toont aan dat de high density ionisator van de Lightair IonFlow luchtreiniger bovendien effectief is tegen verspreiding van het griepvirus (zie kader links).

 

Met de Lightair IonFlow luchtreiniger voorkomt u gezondheidsklachten bij uw medewerkers. Lightair luchtreinigers verbeteren de luchtkwaliteit en dragen bij aan een reductie van het verzuim en een verbetering van de productiviteit

fijnstofmeting, weten wat u inademt?, luchtkwaliteit meten

Lightair luchtreiniger bestellen

U kunt de Lightair IonFlow luchtreiniger direct online bestellen door hieronder te klikken op het model van uw keuze. Neem bij grotere aantallen contact met ons op voor een voorstel op maat. 

Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger

1

De lucht om u heen zit vol met kleine deeltjes zoals bacteriën, virussen, schimmel, pollen, uitlaatgassen, fijnstof etc.

Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger

2

Lightair luchtreinigers genereren miljarden negatieve ionen per seconde benodigd om een ruimte van 125m3 te reinigen.

Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger

3

De negatieve ionen geven de deeltjes in de lucht een negatieve lading mee.

Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger, collector

4

De vuilclusters worden deels aangetrokken door de statische collector, die in feite werkt als een grote magneet. De rest daalt neer.

Ionisatie luchtreiniger, Lightair ionflow style luchtreiniger
ionisatie luchtreiniger, lightair ionflow evolution luchtreiniger

De Lightair Evolution is het meest populaire model van de Lightair luchtreinigers. De Evolution is net iets lager dan de Style luchtreiniger en is perfect voor thuis en kantoor.

 

€ 395,- 

De bekroonde Lightair Style biedt u luchtreiniging in stijl. De Style luchtreiniger is iets hoger dan het Evolution model, met een design voet. 

 

€ 495,- 

ionisatie luchtreiniger, lightair ionflow signature luchtreiniger
ionisatie luchtreiniger, lightair ionflow solution plafond luchtreiniger

De Lightair Signature heeft een stijlvolle, natuurlijke uitstraling. De LightAir Signature is een veel gekozen model in een wat klassiekere inrichting. 

 

€ 495,- 

De Lightair Solution is een unieke plafond luchtreiniger. Zeer geschikt voor slaapkamer, scholen en kantoren.

 

 

€ 445,-