top of page
Toepassingen Lightair luchtreinigers / Luchtreiniger voor bedrijven: kantoor, school, industrie, dienstverlening, zorg en openbare ruimte

LightAir luchtreinigers voor bedrijven

 

Zonder dat u het ziet kan de lucht op de werkplek van slechte kwaliteit zijn en daarmee voor veel klachten zorgen. Met de LightAir luchtreinigers verbetert u de luchtkwaliteit en voorkomt u gezondheidsproblemen en ziekteverzuim. Combineer op de werkplek onze unieke CellFlow en IonFlow technologie en ga voor absoluut schone lucht!

LightAir CellFlow luchtreiniger: snelle reiniging, grote capaciteit

Voor het snel reinigen van de lucht in een grotere ruimte kiest u voor de Lightair CellFlow PRO900 luchtreiniger. Met een capaciteit tot 475 m3 wordt met deze professionele luchtreiniger de lucht snel ververst. De unieke luchtreiniger verwijdert tot 99,99% van alle deeltjes in de lucht tot op micron niveau. 

Health+: Combineer met IonFlow en voorkom virusoverdracht

Combineer met ons Health+ pakket de CellFlow luchtreiniger met IonFlow technologie en bescherm uw medewerkers tegen overdracht van virussen zoals het griepvirus. 

Onderzoek aan het Karolinska instituut toont aan dat de LightAir IonFlow high density ionisatietechnologie het influenza virus deactiveert en luchtmobiele overdracht voorkomt. Met andere woorden, completeert u het gebruik va de CellFlow luchtreiniger met de plaatsing van aanvullend een aantal LightAir IonFlow luchtreinigers dan beschermt u uw collegae, bezoekers, patiënten, kinderen et cetera niet alleen tegen ultra fijn en fijnstof, allergenen, schimmels, bacterieën VOC's en meer maar beschermd u hen ook tegen besmetting door bijvoorbeeld het griep virus!

 

Dit baanbrekend onderzoek heeft enorme gezondheids- en economische implicaties. Gebruik van de Lightair IonFlow high density ionisatie luchtreiniger voorkomt griepoverdracht op werkplekken, in klaslokalen, wachtruimten, het openbaar vervoer, publieke ruimten et cetera. Gebruik van de Lightair luchtreinigers beschermt mensen met een zwakke weerstand zoals bijvoorbeeld ouderen en COPD- of astma patienten. Kortom, met de Lightair luchtreinigers koopt u veel meer dan zomaar een luchtreiniger!

Dankzij het lage energieverbruik kunt u de luchtreinigers 24/7 aan laten staan voor een optimale werking. De Lightair luchtreinigers zijn relatief stil in gebruik en kunt u dus zonder overlast dicht bij de werkplek plaatsen.

LightAir_front_side_resized.jpg
LightAir_Symbol_CMYK_New20181127..png

Haal ook uw Health+ certificaat

Haal diep adem!

Gefeliciteerd, u ademt hier schone lucht in.

Het Lightair Health+ pakket houdt de lucht in uw ruimte vrij van virussen en luchtvervuiling. 

virus_test-225x300.png
Bacteria.png
07_finedust-225x300.png
03_pollen-225x300.png
04_mold-225x300.png
02_pollution_text-225x300.png
05_smoke-225x300.png

Bekijk onderstaand de video van de presentatie van ons Health+ luchtreinigingssysteem bij 'Next Level' op RTLZ. 

Lees meer over de Zakelijke toepassing van LightAir luchtreinigers

De Lightair luchtreiniger kent vele toepassingen in diverse branches. Een aantal toepassingen worden meer in detail besproken, maar dit overzicht is zeker niet compleet:

bottom of page