top of page
luchtreiniger zorg, luchtreiniger virussen en bacteriën, lucht reinigen wachtruimte, ziekenhuis

Luchtreiniger in de zorg

 

Zorginstellingen en praktijkruimtes kennen een hoge concentratie bacteriën en virussen. Patiënten, personeel en bezoekers lopen daardoor een hoger risico op besmetting. Het personeel komt bovendien in het dagelijks werk regelmatig in contact met chemische stoffen en allergenen. Gebruik de Lightair luchtreiniger om uw patiënten, personeel en bezoekers te beschermen tegen virussen en bacteriën.

 

Voorkom besmetting in o.a. wachtruimte

De Lightair IonFlow luchtreiniger is zeer geschikt voor huisartspraktijken, behandelruimtes en wachtruimtes om besmettingsgevaar tegen te gaan. Zeker in wachtruimtes komen vele zieke mensen samen en is het risico op besmetting groot. U wilt natuurlijk niet dat uw patiënten zieker worden van hun bezoek aan de dokter door wat ze oplopen in de wachtkamer.  

 

Luchtreiniger bij lage weerstand

Ook voor patiënten met een lage weerstand of een aangetast immuunsysteem kan een Lightair luchtreiniger voorkomen dat zij besmet worden door bacteriën en virussen die rondwaren in uw ziekenhuis of verpleegtehuis. Met de high density ionisatie luchtreiniger vermindert u voor deze kwetsbare doelgroep het risico op extra complicaties bovenop hun 'eigen' ziekte als gevolg van besmetting door ziekenhuis virussen en bacteriën.

 

Bescherm kwetsbare ouderen tegen griepvirus

Senioren vormen vaak een zeer kwetsbare doelgroep en dat terwijl verzorgingstehuizen vaak een broedplaats zijn voor virussen en bacteriën. Niet voor niets ontvangen veel ouderen dan ook een jaarlijkse griepprik. De meningen over deze griepprik zijn echter verdeeld. Er zijn zelfs partijen die aangeven dat de griepprik helemaal niet werkt. Met de Lightair luchtreiniger wordt het griepvirus bewezen gedeactiveerd en voorkomt u dat de ene bewoner de ander aansteekt. 

 

Fijnstof luchtreiniger

Ziekenhuizen en andere zorginstellingen staan bovendien vaak in stadcentra of juist aan de rand van het centrum nabij de snelweg. Naast de risico's van griep en andere virussen en bacteriën, vormt ultra fijnstof en fijnstof dan ook een belangrijk risico. De Lightair luchtreiniger is dankzij de high density ionisator extreem efficiënt tegen ultra fijnstof en fijnstof. 

 

De Lightair luchtreiniger biedt een uniek voordeel voor de zorg. U bestelt met de Lightair luchtreiniger zo veel meer dan alleen en luchtreiniger!

Lightair luchtreiniger deactiveert influenza virus, luchtreiniger virussen bacteriën, griepvirus
Lightair luchtreiniger deactiveert influenza virus, luchtreiniger virussen bacteriën, griepvirus
Lightair luchtreiniger deactiveert influenza virus, luchtreiniger virussen bacteriën, griepvirus

Voorkom overdracht van virussen

 

Baanbrekend wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de high density ionisator van de Lightair luchtreiniger het influenza deactiveert en zo de verspreiding van dit virus tegen gaat.

 

Bescherm de kwetsbare doelgroepen in uw zorginstelling met de Lightair IonFlow luchtreiniger.

Luchtreiniging zorg

Om de lucht schoon te houden is het zaak goed te ventileren waardoor de luchtvochtigheid alsmede de CO2-waarden op een acceptabel niveau blijven. Daarnaast dient een luchtreiniger geïnstalleerd te worden die schadelijke verontreinigingen als fijnstof, bacteriën en virussen tegen gaat. De Lightair IonFlow luchtreinigers beschermen patiënten, bezoekers en personeel tegen een ongezonde leefomgeving en verminderen het risico op griep, astma en allergieën. 

 

De Lightair Solution luchtreiniger

Voor de zorg adviseren wij om de hangende Lightair IonFlow Solution luchtreiniger te plaatsen. Met dit plafond model van de Lightair luchtreinigers bespaart u ruimte en worden de luchtreinigers veilig buiten bereik van patiënten en bezoekers geïnstalleerd. De werking en capaciteit van alle luchtreinigers is overigens hetzelfde, dus u kunt ook zonder problemen kiezen voor één van onze andere modellen. 

 

Lightair luchtreiniger bestellen

U kunt de luchtreiniger direct online bestellen door hieronder te klikken op het model van uw keuze. Neem bij grotere aantallen contact met ons op voor een voorstel op maat. 

Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger

1

De lucht om u heen zit vol met kleine deeltjes zoals bacteriën, virussen, schimmel, pollen, uitlaatgassen, fijnstof etc.

Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger

2

Lightair luchtreinigers genereren miljarden negatieve ionen per seconde benodigd om een ruimte van 125m3 te reinigen.

Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger

3

De negatieve ionen geven de deeltjes in de lucht een negatieve lading mee.

Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger, collector

4

De vuilclusters worden deels aangetrokken door de statische collector, die in feite werkt als een grote magneet. De rest daalt neer.

Evolution grouppicture.jpg
Evolution luchtreiniger

De Lightair IonFlow Evolution is het meest populaire model van de Lightair luchtreinigers. De Evolution is net iets lager dan de Signature luchtreiniger en is perfect voor thuis en kantoor.

Signature grouppicture.jpg
Signature luchtreiniger

De Lightair IonFlow Signature heeft een stijlvolle, natuurlijke uitstraling. De LightAir Signature is beschikbaar in zwart, wit en houtlook.

ionisatie luchtreiniger, lightair ionflow solution plafond luchtreiniger
Solution luchtreiniger

De Lightair IonFlow Solution is een unieke plafond luchtreiniger. Zeer geschikt voor scholen en kantoren.

bottom of page