top of page
Luchtreinigers / Voordelen Lightair luchtreiniger

Voordelen Lightair (voorheen LifeAir luchtreiniger)

Voordelen Lightair ionflow luchtreiniger

De Lightair IonFlow luchtreinigers bieden u een aantal unieke voordelen.

Beste luchtreiniger, effectieve luchtreiniger, lightair luchtreiniger

99,94% deeltjesreductie

Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat de Lightair luchtreiniger in staat is deeltjes te verwijderen zo klein als 0,0007 micron (nano niveau). Dit dankzij de unieke high density ionisatorBekijk alle testrapporten.

Lightair luchtreiniger beschermt tegen influenza virus

Beschemt tegen Influenza virus

Recent onderzoek toont zelfs aan dat de Lightair luchtreiniger u beschermt tegen de verspreiding van het griep virus. Dit kan enorme impact hebben op ziekteverzuim. Bekijk het artikel

luchtreiniger zonder filters, luchtreiniger collector

Geen dure filters

Schone lucht zonder dat u dure filters hoeft te vervangen. Filters raken verzadigd waardoor de werking afneemt. De Lightair luchtreiniger werkt altijd, ook als de collector vies is.Vergelijk luchtreiniging technieken.

design luchtreiniger, lightair luchtreiniger
design luchtreiniger, lightair luchtreiniger

Bekroond design

De Lightair heeft een bekroond Zweeds design: transparant, strak en eigentijds. Luchtreinigers met een vergelijkbare capaciteit zijn vaak groot en log. De Lightair is compact en makkelijk te verplaatsen.

stille luchtreiniger, lightair luchtreiniger

Stille luchtreiniger

Volgens WHO richtlijnen kan geluid boven de 40 dB als storend ervaren worden. Met 5 dB is de Lightair luchtreiniger fluisterstil. De Lightair is dan ook zeer geschikt voor o.a. kantoor, huiskamer en slaapkamer.

duurzame luchtreiniger, energiezuinige luchtreiniger

Milieuvriendelijke luchtreiniger

Met een energieverbruik van max. 7W kunnen we stellen dat de Lightair luchtreiniger één van de zuinigste luchtreinigers ooit is. De luchtreiniger kan 24/7 aan staan tegen minimale kosten.

ionisatie luchtreiniger zonder ozon

Ozon vrij

De innovatieve high density ionisator van de Lightair luchtreinigers produceert een ongekend aantal negatieve ionen zonder dat hierbij ozon vrij komt. Bekijk het ozon testrapport

gebruiksvriendelijke luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger met afwasbare collector

Eenvoudig gebruik & onderhoud

U hoeft geen filters te vervangen maar wast eenvoudig de collector in een warm sopje. Daarnaast dient u eens per kwartaal de corona naalden even af te borstelen. Makkelijker kan gebruik en onderhoud bijna niet.

"Zoveel lucht heb ik in geen jaren gehad. Ik had redelijke verwachtingen van dit apparaat, maar dat het zo snel en zo veel effect zou hebben, is een complete verrassing!"

Review door Astrid

 

Lees meer ervaringen van klanten met de Lightir luchtreiniger

lightair ionflow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger

Lightir luchtreiniger huren

Verlies geen geld aan de aanschaf van luchtreinigers die niet doen wat ze beloven. Wij vertrouwen op ons product en bieden u de unieke mogelijkheid om vrijblijvend

de Lightair luchtreiniger te testen. U kunt het zelf ervaren. U weet vaak na enkele dagen al of deze luchtreiniger voor u de juiste keuze is.

luchtreiniger huren, lightair ionflow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger
bottom of page