top of page
Luchtreinigers / LightAir IonFlow ionisator luchtreinigers / Modellen LightAir IonFlow luchtreiniger vergelijken

Wat is voor u de beste Lightair IonFlow ionisator luchtreiniger?

 

Alle Lightair IonFlow luchtreinigers (voorheen LifeAir luchtreinigers) delen dezelfde innovatieve luchtreiniging technologie en hebben dezelfde werking. Alle Lightair luchtreinigers hebben een capaciteit van 50 m2. Het verschil tussen de diverse luchtreiniger modellen ligt vooral in het design. Welk model voor u het beste is, hangt dus met name af van uw eigen smaak en de ruimte die u heeft. 

 

In onderstaande tabel vindt u ter vergelijking een overzicht van de diverse modellen en de specificaties.

Afmeting

Gewicht

Plaatsing

Capaciteit

Energieverbruik

Geluidsniveau

Ozonproductie

Decoratieve verlichting

Beschermkap

Evolution grouppicture.jpg

Evolution

19 x 59 cm

2,7 kg

Vloer / tafel

50 m2

7 W

5 dB

Niet meetbaar*

Ja

Ja

Signature grouppicture.jpg

Signature

19 x 66 cm

2,8 kg

Vloer

50 m2

7 W

5 dB

Niet meetbaar*

Ja

Ja

Lightair IonFlow Solution luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger

Solution

13 x 35 cm

2,2 kg

Plafond

50 m2

7 W

5 dB

Niet meetbaar*

Nee

Nee

* Ozonproductie niet meetbaar (waarde lager dan het meetbare niveau van 0,002 ppm) en daarmee gelijkgesteld aan nul. 

Luchtreiniger voor slaapkamer en kleine ruimtes

Wij adviseren voor slaapkamers en andere ruimtes, waar weinig ruimte is om een staande luchtreiniger te plaatsen, te kiezen voor onze plafond luchtreiniger: de Lightair Solution luchtreiniger. Dit model is ook ideaal als u de luchtreiniger buiten het bereik van kinderen of huisdieren wilt houden.

 

Voor een kapsalon en praktijkruimtes als bijvoorbeeld tandarts of schoonheidspecialiste is de plafond luchtreiniger ook zeer geschikt omdat u deze direct boven de werkplek of behandelstoel kunt plaatsen voor directe verwijdering van verontreinigingen.

 

Luchtreiniger voor woonkamer of kantoor

Als uw voorkeur uit gaat naar een staand model dan heeft u de keuze uit drie modellen: de Lightair Evolution, de Lightair Style of de Lightair Signature luchtreiniger. Welk model u kiest, is vooral een kwestie van persoonlijke smaak.

 

In een wat klassieker interieur wordt in het algemeen gekozen voor de Lightair Signature luchtreiniger. De meeste van onze klanten kiezen echter voor één van de zilvergrijze modellen: de Evolution of de Style. Het verschil tussen deze laatste modellen zit in de voet. De Style luchtreiniger en ook de Signature hebben een hogere, perfect cilindervormige hand gemaakte voet. De Evolution luchtreiniger heeft daarentegen een gegoten, lagere voet die boven iets smaller is dan onder. 

 

Unieke Lightair 'ultra high density' ionisator technologie: effectief en stil

Alle Lightair IonFlow ionisator luchtreinigers maken gebruik van dezelfde gepatenteerde IonFlow high density ionisatie technologie. De ionisator produceert een ongeëvenaard aantal negatieve ionen per seconde zonder dat hierbij ozon vrij komt. De ionisator zorgt voor een extreem hoge effectiviteit in het verwijderen van de kleinste in de lucht zwevende deeltjes (0,01 tot 1,0 micron (μm)). De Lightair luchtreinigers zijn met name onderscheidend in het zeer efficiënt verwijderen van de allerkleinste verontreinigingen in de lucht (nano deeltjes kleiner dan 0,1 μm). Het zijn deze allerkleinste ultra fijnstof deeltjes die diep doordringen in uw longen en bloedbaan en die daarmee het meest schadelijk zijn voor uw gezondheid. Grotere deeltjes van 1,0 tot 25,0 μm worden op normale snelheid verwijderd. 

 

Dankzij de stille werking van de Lightair luchtreinigers kunt u deze luchtreiniger zonder problemen gebruiken in de slaapkamer.

Welke luchtreiniger is het best voor mij?

Lees de 8 tips waar u op moet letten als u een luchtreiniger koopt!

Lightair luchtreiniger

huren

 

Verlies geen geld aan de aanschaf van luchtreinigers die niet doen wat ze beloven. Wij vertrouwen op ons product en bieden u de unieke mogelijkheid om vrijblijvend de Lightair luchtreiniger te testen. U weet vaak na enkele dagen al of deze luchtreiniger voor u de juiste keuze is.

bottom of page