top of page
Lightair luchtreinigers / Lightair luchtreiniger verwijdert en deactiveert influenza virus en andere virussen
Lightair luchtreiniger deactiveert influenza virus, luchtreiniger virussen bacteriën, griepvirus

Griepprik en / of Lightair luchtreiniger?

Elk najaar breekt opnieuw discussie uit over de griepprik. Moet u zich wel of niet laten vaccineren? De meningen zijn sterk verdeeld. Het RIVM is positief terwijl er aan de andere kant ook steeds meer berichten komen dat de griepprik geen effect heeft.

 

Met de Lightair luchtreiniger beschermt u zich ook tegen het griepvirus zonder nadelige bijwerkingen die de griepprik kan hebben. 

Voorkom griepepidemie op de werkvloer!

De Lightair luchtreiniger beschermt u tegen het influenza (griep) virus

Mensen die geveld worden door de griep zijn vaak een behoorlijke tijd uit de running. Griep op de werkvloer zorgt jaarlijks voor veel verzuim. Medewerkers met griep zitten al snel een week thuis. Dat kost u als bedrijf jaarlijks veel geld. Ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen! Enkele bedrijven bieden hun personeel daarom al een griepprik aan, maar er is lang niet eenduidig bewezen dat de griepprik echt werkt. Ook kan de griepprik vervelende bijwerkingen hebben. Met de Lightair luchtreiniger voorkomt u dat medewerkers elkaar besmetten en voorkomt u griepepidemieën op de werkvloer! En dat zonder vervelende bijwerkingen! Naast bescherming tegen het influenza virus en andere virussen, biedt de Lightair luchtreiniger ook nog eens schone lucht door (ultra) fijnstof, allergenen, bacteriën, schimmels en meer uit de lucht te verwijderen. Win-win dus!

 

Het onderzoek: Lightair & influenza

Onderzoek aan het Karolinska Institutet gepubliceerd in juni 2015 in het gerenommeerde wetenschappelijke blad Nature Scientific Reports toont aan dat de IonFlow high density ionisatietechnologie het influenza virus deactiveert en luchtmobiele overdracht voorkomt. Met andere woorden, gebruik van de Lightair luchtreiniger beschermt u tegen besmetting door het griep virus!

 

De Lightair IonFlow luchtreiniger is de enige luchtreiniger die niet alleen virussen uit de lucht verwijdert, maar die tevens het besmettingsgevaar van virussen in de lucht elimineert. De effectiviteit tegen virussen heeft de Lightair IonFlow luchtreiniger te danken aan zijn high density ionisator. Het is dus zeker niet zo dat deze resultaten gelden voor alle ionisatie luchtreinigers.

 

Voorkom overdracht van virussen op het werk, in de zorg en op school

Dit baanbrekende onderzoek heeft ongekende gezondheids en economische implicaties. Gebruik van de Lightair IonFlow luchtreiniger voorkomt griepoverdracht op werkplekken, in klaslokalen, wachtruimten, het openbaar vervoer, publieke ruimten et cetera. Dit heeft enorme implicaties voor verzuim en kan u als werkgever jaarlijks heel veel geld schelen. 

 

Gebruik van de Lightair IonFlow luchtreiniger in de zorg beschermt mensen met een zwakke weerstand zoals bijvoorbeeld ouderen, COPD en astma patienten.

 

Kortom, met de Lightair IonFlow luchtreiniger koopt u zoveel meer als zo maar een luchtreiniger!

Lightair luchtreiniger deactiveert influenza virus, luchtreiniger virussen bacteriën, griepvirus
Lightair luchtreiniger deactiveert influenza virus, luchtreiniger virussen bacteriën, griepvirus
Lightair luchtreiniger deactiveert influenza virus, luchtreiniger virussen bacteriën, griepvirus

Bekijk de publicaties over de Lightair luchtreiniger en het influenza virus

Bekijk het complete artikel (EN)

Lightair luchtreiniger toepassingen

Naast bescherming tegen griep en overdracht van andere virussen, biedt de Lightair luchtreiniger u nog veel meer. De luchtreiniger verwijdert (ultra) fijnstof, allergenen, bacteriën, virussen, schimmels en nog veel meer. Adem schone lucht. 

 

Meer informatie:

 

 

bottom of page