top of page
Lightair barnrum 1 191009.jpg

Luchtreiniger slaapkamer

 

De slaapkamer is één van de belangrijkste ruimten in huis om te reinigen met een luchtreiniger. Gaat u maar na hoeveel tijd u per dag doorbrengt in uw slaapkamer. Vaak meer tijd dan in de woonkamer of welke kamer dan ook in huis. Een luchtreiniger op de slaapkamer moet aan een aantal specifieke eisen voldoen.

De beste luchtreiniger voor de slaapkamer?

Als u een luchtreiniger in de slaapkamer wilt plaatsen dan is het vooral belangrijk dat een luchtreiniger stil is. Helaas betekent in de praktijk vaak dat luchtreinigers met een zogenaamde 'stille stand' niet meer zo goed reinigen. Met LightAir luchtreinigers zijn we in staat de lucht te reinigen tegen minimaal geluid. 

 

Ook is het voor de slaapkamer belangrijk dat het apparaat geen hinderlijke verlichting heeft. Tot slot kiezen we in de slaapkamer graag voor een compacte luchtreiniger omdat de ruimte vaak wat beperkter is. 

Ons advies voor een luchtreiniger voor de slaapkamer:

Lightair barnrum 2 191009.jpg

CellFlow Mini luchtreiniger

 • Onze nr. 1 luchtreiniger keuze voor de slaapkamer

 • Beste prijs/kwaliteit. U betaalt niet voor capaciteit die u in de slaapkamer niet nodig heeft.

 • Compact (slechts 21,6 x 21 cm)

 • Op de laagste stand 20dB geluid (dat is stiller dan een stille straat). 

 • Op de laagste stand een capaciteit van 22,5 m3 en daarmee ideaal voor de slaapkamer.

 • Luchtreiniging 99,99% op PM0.1 (o.a. fijnstof en allergenen)

Tip: Last van allergie? Plaats de Cellflow Mini dan op uw nachtkastje met de achterkant naar uw gezicht gericht. 

Signature White Room.jpg

IonFlow ionisatie luchtreiniger

 • Stil. Geen ventilator en dus geen geluid. Voor lichte slapers een uitkomst. 

 • Met een capaciteit van 125m3 geschikt voor elke slaapkamer. 

 • Luchtreiniging 99,94% op PM0.007 (o.a. ultrafijnstof). Met name voor mensen met astma of longproblemen is het belangrijk te kiezen voor een luchtreiniger die ultrafijnstof kan verwijderen. 

 • Negatieve ionen hebben volgens onderzoek een positief effect op uw nachtrust*.

 • Nadeel van de IonFlow in de slaapkamer is dat deze rondom een meter vrij moet staan. Heeft u weinig ruimte? Kies dan voor het hangende model.  

*Beter slapen dankzij IonFlow ionisatie luchtreiniger 

De LightAir IonFlow ionisatie luchtreinigers hebben een zogenaamde "high density" ionisator. Onderzoek toont aan dat dit type luchtreinigers een positief effect heeft op de wijze waarop men slaapt en ontwaakt. De negatieve ionen die door de LightAir Ionflow luchtreiniger geproduceerd worden, hebben een positief effect op de gezondheid en de nachtrust. Dit effect is vooral merkbaar voor mensen met de neiging tot winterdepressies of slaapstoornissen. Met een ionisatie luchtreiniger op de slaapkamer neemt de gevoeligheid voor winterdepressies af en slaapt u beter. Een effect dat tevens wordt geclaimd door de bekende "wake up" lampen die de opkomende zon simuleren. Het gevoel dat men ervaart is het beste te vergelijken met het slapen in de buitenlucht in een bosrijke omgeving. Een prachtig bijkomend voordeel dat deze luchtreiniger voor de slaapkamer biedt.

bottom of page