top of page
Luchtreinigers / LightAir IonFlow ionisator luchtreinigersLightair IonFlow Solution ionisator luchtreiniger, plafond luchtreiniger
Lightair Solution luchtreiniger
Plafond luchtreiniger
LifeAir Solution luchtreiniger
Luchtreiniger scholen
Collector LifeAir luchtreiniger
Vuile collector luchtreiniger
Corona naalden luchtreiniger

Luchtreiniger Lightair IonFlow Solution

(Voorheen LifeAir IonFlow Solution luchtreiniger)

Capaciteit: 125 m3 / 50 m2

 

€ 499,-

De Lightair (voorheen LifeAir) IonFlow Solution ionisator luchtreiniger is de ultieme, compacte plafond luchtreiniger. De Lightair Solution luchtreiniger sluit u direct aan op het lichtpunt. Dankzij de stille werking kunt u deze luchtreiniger zonder problemen gebruiken in de slaapkamer en op kantoor. De Lightair Solution luchtreiniger heeft een capaciteit van 125 m3 ofwel 50 m2 bij een plafondhoogte van 2,5 meter

 

De Lightair luchtreiniger is een ultra high density ionisator luchtreiniger en is minstens even efficiënt als een luchtreiniger met Hepa filter, maar dan zonder het lawaai, de dure filter vervangingen en het hoge energieverbruik dat vaak gepaard gaat met een Hepa filter luchtreiniger. De Solution luchtreiniger is zeer geschikt als u de luchtreiniger van de vloer wilt hebben zoals in scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen, kapsalons en behandelruimtes. De LightAir IonFlow luchtreinigers zijn voorzien van een afwasbare vuilcollector.

 

Voordelen Lightair Solution ionisator luchtreiniger

 • Ruimtebesparende plafond montage

 • Zeer efficiënte luchtreiniger (verwijdert 99,94% van alle vuildeeltjes)

 • Verwijdert de kleinste verontreinigingen (ultra fijn stof)

 • Stil (< 5 dB)

 • Geen dure filters

 • Energiezuinig

 • Ozon vrij

 • Beschermt tegen het influenza virus

* U wordt omgeleid naar onze webshop: habitatsolutions.eu. 

De werking van de Lightair luchtreiniger samengevat:

Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger

1

De lucht om u heen zit vol met kleine deeltjes zoals bacteriën, virussen, schimmel, pollen, uitlaatgassen, fijnstof etc.

Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger

2

Lightair (voorheen LifeAir) luchtreinigers genereren miljarden negatieve ionen per seconde benodigd om een ruimte van 125m3 te reinigen.

Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger

3

De negatieve ionen geven de deeltjes in de lucht een negatieve lading mee.

Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger, collector

4

De vuilclusters worden deels aangetrokken door de statische collector, die in feite werkt als een grote magneet. De rest daalt neer.

Video en werking Lightair luchtreiniger

Ga voor een meer gedetailleerde uitleg over de werking van de Lightair (voorheen LifeAir) luchtreiniger naar Werking Lightair luchtreiniger

Specificaties Lightair IonFlow Solution ionisator luchtreiniger (voorheen LifeAir Solution luchtreiniger)

 

 • Afmeting Solution luchtreiniger: 13 x 35 cm 

 • Gewicht: 2,2 kg (excl. adapter)

 • Capaciteit: circa 50 m2

 • Geluidsniveau: 5 dB

 • Energieverbruik: 7 W

 • Ozon productie: niet meetbaar en daarmee gelijkgesteld aan 0 ppm (meetapparatuur meet vanaf 0,002 ppm en detecteert op dit niveau geen ozon)

 • Certificeringen: EMC (Electromagnetic Quality) CE, ETL (US), GS, S, BSMI, CQC

 • Effectiviteit: Verwijdert deeltjes van 0,01 tot 1,0 μm. Dankzij de high density ionisator is de Lightair luchtreiniger zeer efficiënt in het verwijderen van de allerkleinste verontreinigingen in de lucht (nano deeltjes kleiner dan 0,1 μm). Het zijn deze allerkleinste deeltjes die diep doordringen in uw longen en bloedbaan en die daarmee het meest schadelijk zijn voor uw gezondheid. Grotere deeltjes van 1,0 tot 25,0 μm worden op normale snelheid verwijderd. 

 • Negatieve ionen productie: 19.000.000 negatieve ionen / cm3 op 1 cm van het apparaat, 250.000 negatieve ionen/cm3 op 1 meter afstand van de luchtreiniger.

 • Technologie: ultra high density ionisator luchtreiniger, gepatenteerde IonFlow technologie

Specificaties Lightair solution luchtreiniger

"Ik heb nu een paar dagen een gehuurd LightAir apparaat in huis staan. Ik heb al jaren astma en haal slechts oppervlakkig adem. Sinds het apparaat hier staat (overdag beneden, 's nachts boven) voel ik met de dag mijn longen verder opengaan. Zoveel lucht heb ik in geen jaren gehad. Ik had redelijke verwachtingen van dit apparaat, maar dat het zo snel en zo veel effect zou hebben, is een complete verrassing!"

Review door Astrid

 

Lees meer ervaringen van klanten met de Lightair luchtreiniger

Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger
bottom of page