Luchtreinigers / Testimonials: Ervaringen van onze klanten met de Lightair luchtreiniger

Testimonials LightAir (voorheen LifeAir) IonFlow luchtreiniger)

Lees de ervaringen van onze klanten met de LightAir IonFlow luchtreiniger

Wij begrijpen goed dat u voordat u tot aanschaf van een LightAir IonFlow luchtreiniger over gaat graag eerst reviews van Lightair gebruikers leest. Hieronder vindt u enkele beoordelingen en ervaringen van onze klanten met de LightAir IonFlow luchtreiniger bij uiteenlopende toepassingen als astma, allergie, luchtvervuiling, roken in huis en meer. Lees de reviews over de LightAir luchtreiniger eens rustig door en vorm uw eigen oordeel. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. 

 

Lightair IonFlow luchtreiniger eerst uitproberen?

Nog niet helemaal overtuigd of de LightAir luchtreiniger ook voor u de beste luchtreiniger is? Probeer het dan zelf uit en huur een LightAir luchtreiniger voordat u tot aanschaf over gaat.

Reviews LightAir luchtreinigers (voorheen LifeAir luchtreinigers)

Wehkamp - Elsje

23-2-2018

Wij wonen in een gebied met zeer vervuilde lucht door fijnstof van een nabijgelegen kolencentrale, en twee snelwegen.
Mijn vriend, die ernstige COPD en astma heeft, en ook nog allergisch is voor allerlei dingen, o.a. (boom)pollen, is hierdoor dagelijks zo benauwd, dat hij veel medicatie nodig heeft.


Met deze luchtreiniger merken we een duidelijke verbetering. De benauwdheid is iets minder,vooral bij inspanning. En de lucht 'ruikt' ook frisser.


We denken er nu over er ook eentje in de slaapkamer neer te zetten.

Facebook - Henny Kwast - De Jong

24-4-2018

Ik heb hem sinds een klein jaar en bij mij werkt hij perfect...merk het gelijk als ik ergens anders ben geweest ....en dan ben ik blij als ik weer thuis ben zeker om deze tijd van het jaar met heel veel verschillende prikkels.

Facebook - Els Janssen

15-2-2018

Mij helpt het erg goed al een tijd niet in het ziekenhuis gelegen normaal toch elke maand wel een keer trek goed fijnstof af begrijp wel dat hij voor veel mensen te duur is

Facebook - Yvonne Weisz

29-12-2017

Ik vind hem super had het zo benauwd ,is gelukkig weg geen prednison

Facebook - Lex Marco van de Bunt

15-11-2017

Wij zijn zeer tevreden en raden het zeker aan. Als longziekte hebt dan kunt u het zelf opgeven aan de belasting. Wij hebben papegaaien en mijn vrouw heeft last van de longen als wij dit hadden wij onze lieverds weg moeten doen. Dus ze helpen echt. Mijn vriend komt regelmatig en heeft zeer gevoelige longen en als hij bij ons knapt hij op na half uur heeft hij veel minder last. Daarom komt hij ook regelmatig. Regelmatig schoonmaken is wel belangrijk. Zet hem ook niet dicht bij meubels of muur. Vooral als wit zijn niet je ziet dan binnen kort de strepen komen op de meubels en de muren ook vuil uit lucht hij zoals uitlaatgassen. Dus wij zijn zeer tevreden en hebben er drie staan.

Facebook - Marcelle Bowder

13 oktober 2017

Ik heb er een die hangt nu al zo'n 5 jaar. Ik woon aan een drukke weg . Zomers moet ik elke 4 dagen de zilveren koker schoonmaken vanwege de fijn stof die binnen komt als alles open staat. In de winter ongeveer 1 keer per 10 dagen. Er komt dan echt zwart stof van de zilveren koker af. Bewijst van wat er in de lucht hangt . 
Geen extra kosten laag verbruik geluidloos. I zou niet meer zonder willen

Facebook - Jana van Beek

30 september 2017

Bij mij heeft de huisarts geadviseerd....het is niet de oplossing, maar wel zeker een hulpmiddel gebleken.

Die heb ik (Lightair Signature, red.), in absoluut een modern landelijke inrichting. Grof teak, strak witte muren. Toevallig 1 koperkleurige muur, matched perfect! En daarbij heel tevreden 😃

Facebook - Klazien Eilander

29 september 2017

Ben er heel blij mee...🙂met m,n allergieën kan ik nu goed slapen en ligt niet meer wakker van benauwdheid en verstopte neus!

Facebook - Frans van Eeden

29 september 2017

Sinds een aantal weken staat de Lightair bij ons in huis. Mijn partner was nogal sceptisch maar toen ik na één week de aluminium behuizing schoonmaakte en zag hoeveel vuil er vanaf kwam was die overtuigd. Het geeft een goed gevoel dat dit niet in Je longen terecht hoeft te komen. Je hoort hem niet, geen filters nodig en hij is mooi om te zien. Gewoon een aanrader, kost een paar centen maar hij is het waard.

Facebook - Hetty Swagemakers van Gunst

9 mei 2017

Facebook - Maria van de Valk

22 augustus 2017

Hebben deze na een huurperiode aangeschaft. En deze luchtreiniger werkt echt en heel goed. Nooit gedacht dat er een apparaat zou zijn wat zo goed werkt als deze luchtreiniger!!!! Oke, de aanschaf is best wel een dingetje qua prijs, maar wel elke euro waard. En GEEN dure filters, nee, gewoon regelmatig schoonmaken en thats it. Wij zijn er zeer tevreden over en willen 'm nooit meer kwijt. De beste aanschaf in jaren.👏

Facebook - Boszika Timar

Ik heb al ruim maand in de huis... ik merk al paar dagen later groote verschiell...
Ochtend hoest aanvallen heb ik niet meer.. ben erg tevreden...

Facebook - Angelique Pero

2 mei 2017

Is idd best duur maar ik vind hem wel goed werken. We hebben hem nog maar heel kort maar zie al resultaat. Wij laten hem dag en nacht aan, dat vind ik best eng als je lang weg gaat. Nadeel hij is niet mooi om te zien, veel te modern voor ons maar dat is nu eenmaal zo.

Facebook - Laura Zijlstra

4 maart 2017

Heb hem zelf ook in huis vanwege hooikoorts en pleegkindjes met allergieën. En ja de aanschaf prijs is hoog maar je hebt niet om de 2 maanden nieuwe filters nodig die kapitalen kosten (gewoon afspoelen onder de kraan) en ook het energieverbruik is veel lager dan andere apparaten. Daarnaast krijg je 5 jaar garantie en als hij dan wat mankeert is hij binnen een week weer gratis gerepareerd in huis. Dus ook super service. En niet onbelangrijk hij werkt ook Super!

Jos

02-03-2017

Super dat je kunt huren

Best een uitgave zo'n LightAir. Wij hebben eerst gehuurd om te ervaren of het helpt. Heb astma en woon in de Randstad met alle ellende van dien. Huur systeem gaf verlichting en dus een LightAir aangeschaft. Super service!

Facebook - Petra van den Broek

7 februari 2017

Ik heb hem sinds een maandje in huis ik kreeg hem van een vriendin die hem in de kast had gezet nadat ze gestopt was met roken.Ik zelf heb astma en had gelezen wat dit apparaat allemaal deed. Ik moet zeggen hij is geweldig binnen ruikt alles fris en je hoord hem totaal niet.Maar ook ik schrok van de prijs toen ik de bon zag die in de doos lag.Dus ik mag wel zeggen dat ik een SUPERVRIENDIN heb.

Review via Facebook

Anoniem

18-12-2015

Aanrader

Ik ben een redelijke roken maar ik vind het vies als ik 's morgens in de woonkamer kom en deze nog stinkt naar rook. Ook de nicotineaanslag is niet prettig. Ik wist niet zeker of het apparaat deze ook zou verwijderen. Contact opgenomen met uw klantenservice. De dame aan de telefoon heeft mij alles keurig uitgelegd. Na ontvangst het apparaat meteen aangezet. De volgende ochtend was er helemaal geen rooklucht meer in de kamer, wat een fantastische ervaring! Gisteren de ramen gezeemd en de vitrage gewassen, ben erg benieuwd of het voor de nicotineaanslag ook zo goed werkt. Dat is nog even afwachten maar heb er alle in. Al met al zeker een aanrader voor iedereen die een frisse woonkamer wil!

Rietmart

28-08-2015

Uitmuntende ervaring

“Zo zouden álle internetbedrijven moeten werken. Wij zijn het apparaat zelf op gaan halen. Duidelijke uitleg over installatie, plaatsing en werking ontvangen. Helaas bleek ons huurexemplaar kapot te zijn. Na een telefoontje aanbod ontvangen voor gratis retourzending ter reparatie en al binnen enkele dagen weer terug ontvangen mét daarbij een nieuwe ingang van de huurperiode. Top! 

De luchtreiniger daarna aangeschaft en inmiddels ruim 5 maanden in gebruik. Je staat versteld wat het apparaat aan vuildeeltjes (én nicotine) aantrekt. De reiniging van de huls is super simpel en dus snel uit te voeren. OK, aanschafprijs is hoger, maar daarna geen extra kosten voor vervanging van filters meer. Bovendien is de luchtreiniger fluisterstil. 

De informatie zoals vermeld op de site onder het kopje "installatie" klopt als een bus: het apparaat moet écht wel minimaal een meter rondom vrij staan en dan nóg zul je aanslag op rondom aanwezige meubels en muren ervaren. Alhoewel ik al een regelmatige poetser was heeft het mij in ieder geval aangezet om, in ieder geval het gebied en de spullen rondom de luchtreiniger, nu nóg wat vaker een korte extra beurt te geven. Je wordt gigantisch met je neus op de feiten gedrukt als je ervaart hoeveel (vieze) stofjes/luchtdeeltjes er eigenlijk in je huis neerdwarrelen. Dit zal mede komen door het feit dat er hier in huis vrijwel altijd wordt geventileerd middels een open raampje e/o deur. 

N.B. 
Doordat de luchtreiniger zo vrij dient te staan kan ik mij voorstellen dat gebruikers met een niet al te grote huiskamer (zoals die van ons) wellicht problemen hebben met het feit dat e.e.a. niet bepaald "mooi" staat in huis. Het apparaat heeft een strak modern uiterlijk; heeft jouw inrichting een heel andere sfeer, hou er dan rekening mee dat ie wellicht wat uit de toon valt. Maak voor aanschaf dus een goede afweging tussen wat belangrijker voor je is: een perfect plaatje of de voordelen van de luchtreiniger. Ik weet het inmiddels wel ;-) "

Anoniem

17-01-2015

Duidelijke site met de verschillende luchtreinigers en wat ze doen.

"Duidelijke informatie over wat je koopt. Hebben hem nu ruim een week in huis en aan de luchtreiniger is te zien dat deze heeft gewerkt.

 

Verbeterpunten of tips

De luchtreiniger is aan de prijzige kant, maar je mag anderzijds ook wel wat over hebben voor je gezondheid."

Pukkipuk

24-10-2013

Wat een super product

Ik heb de Lightair IonFlow 50 Style nu een kleine maand in gebruik en ik vind hem helemaal geweldig! Qua vormgeving vind ik hem niet uitzonderlijk mooi, maar ook niet lelijk. De werking is inderdaad helemaal geluidsloos. Direct bij het in gebruik nemen viel het mij al op dat er een zekere koude luchtstroom vanaf kwam en ik vroeg me gelijk al af of ik daar geen last van zou krijgen. 

In de praktijk werkt t juist heel erg goed, 's nachts staat de IonFlow op een meter van mijn bed af en ik draai mijn gezicht juist richting de koele luchtstroom, het is absoluut niet storend! In huis wordt gerookt en ik ben zelf behoorlijk astmatisch, ik bemerk een absoluut schonere lucht sinds de IonFlow hier in huis is, ik heb me zelfs eigenlijk al vrijwel direct afgevraagd waarom ik hem niet EERDER al had aangeschaft, het is zo een verschrikkelijk groot verschil in positieve zin! 

Ik ben nu in t gelukkige bezit van 1 IonFlow, ik ben al hevig aan t sparen (tsja, de recessie is niet leuk!) voor extra exemplaren erbij. Eentje in de kattenkamer, eentje permanent hangend in de slaapkamers, eigenlijk heeft elk vertrek in huis er zelf wel eentje nodig. Nu zet ik hem in de nacht naast mijn bed, overdag staat hij waar ik ook ben, dus of in de huiskamer of op kantoor. Ik ga enorm veel naar de blauwe winkel om zegeltjes te sparen zodat er hier meerdere kunnen worden aangeschaft. 

Schoonmaken doe ik hem iedere week en je wilt niet weten hoeveel vuil er vanaf komt, echt enorm! Het schoonmaken is een fluitje van een cent en het is ontzettend prettig om dan t sopwatertje weg te zien lopen en je ff te realiseren dat je DAT vuil in ieder geval niet meer rechtstreeks in je lijf binnen hebt gekregen! Ik zou hem duizend procent aan willen bevelen aan een ieder die maar om zichzelf en zijn omgeving geeft. 

Toegegeven, ze zijn duur, maar het is t geld echt dubbel en dwars waard. Zeker als je je dan bedenkt dat je hiermee NOOIT nieuwe filters hoeft te kopen maar simpelweg kunt volstaan met een warm sopje in de gootsteen en hij kan weer verder! Ik zie de uitgave van mij voor de IonFlow als een stukje luxe voor mezelf, ik zorg graag goed voor mezelf en daar hoort een goed binnenklimaat uiteraard ook bij! Ik zou zo zeggen: DOEN! Kun je hem je eigenlijk niet veroorloven, ga zegeltjes sparen van winkel, neem ff tijdelijk genoegen met een iets minder goede kwaliteit bakkie koffie, het is een eenmalige uitgave immers en ik ben er zeker van dat je na aanschaf dezelfde verzuchting zult doen als dat ik al na een paar uur deed: WAAROM heb ik dit niet eerder aangeschaft.................

Anoniem

26-08-2013

Zeer vlot, erg tevreden

"Dit product heeft geen filters die vervangen dienen te worden. En zuivert erg nauwkeurig."

Anoniem

07-06-2013

Top!

"Ik heb eerste twee LightAirs gehuurd. Na geweldige ervaringen met zowel het product als het bedrijf heb ik er twee besteld en alles werd vlot, vriendelijk en heel prettig afgehandeld....

 

Sterke punten

Van een duidelijke en zeer informatieve website tot een vriendelijke serviceverlening, snelle levering en uitstekende reactie op diverse wensen en verzoeken.

 

Verbeterpunten of tips

Geen minpunt te bekennen."

Astrid

27-03-2013

Zoveel lucht heb ik in geen jaren gehad

Hallo, Ik moet dit even kwijt. Ik heb nu een paar dagen een gehuurd LightAir apparaat in huis staan. Ik heb al jaren astma en haal slechts oppervlakkig adem. Sinds het apparaat hier staat (overdag beneden, 's nachts boven) voel ik met de dag mijn longen verder opengaan. Zoveel lucht heb ik in geen jaren gehad. Ik had redelijke verwachtingen van dit apparaat, maar dat het zo snel en zo veel effect zou hebben, is een complete verrassing!

Hartelijke groet,

Astrid

Anoniem

20-02-2013

Geweldige service en een super produkt

"Ik gebruikte zeer regelmatig puffers voor mijn benauwdheid. Na onderzoek bleek ik extreem last te hebben van huisstofmijt. Heb in december een lightair unit gehuurd en al na een week merkte ik duidelijk verschil en kon ik de medicijnen gaan afbouwen. Heb nu een unit in de kamer en de slaapkamer staan/hangen en ben er erg blij mee. Enkele weken geleden kreeg ik echter weer last van benauwdheid. Pas na een paar dagen zo slim om eens te kijken of de lightair wel aan was. Deze was helaas stuk gegaan. Mail en telefonisch contact gehad en het is geweldig opgelost. Ben nu de medicijnen weer aan het afbouwen maar ga er vanuit dat ik straks weer helemaal zonder kan."

Anoniem

05-11-2012

Prima

"Snelle levering, snel antwoord op vragen en product werkt perfect!"

 

(Beoordeling webshop Lightairshop.eu)

Juno

11-02-2012

Werkt wel, maar prijzig apparaat

"Het apparaat werkt wel want het laat duidelijk zien dat er in een week tijd aardig wat troep op het afwasbare huls komt. Heb m 1 week uitgezet om te testen of ik verschil zou merken. In eerste instantie was het niet direct te merken/ruiken. Maar het afwasbare huls bleef opmerkelijk schoon. Daarna weer aangezet en binnen paar dagen al duidelijk veel troep uit de lucht gehaald, aan de huls te zien. Ik blijf het wel een erg duur apparaat vinden, maar heb toch besloten m te houden na de huurperiode.

Reactie LightAir
De LightAir luchtreiniger is mogelijk in aanschaf niet de voordeligste. Echter, de integrale kosten zijn de laagste in zijn soort. De LightAir luchtreiniger heeft een grote capaciteit, genereert geen onderhoudskosten, heeft een extreem laag energieverbruik, is geluidloos en heeft geen bewegende delen. Al met al kost de LightAir in 5 jaar slechts de aanschafprijs plus energiekosten van plus minus zo'n 12 euro per jaar bij continu gebruik en behoort daarmee tot een van de goedkoopste luchtreinigers met een dergelijke capaciteit."

Michael

11-06-2010

Zeer tevreden klant

"In het voorjaar heb ik zeer veel last van hooikoorts. Dit is zo erg dat ik nachten lang wakker kan liggen. Een collega wees mij op de Light Air luchtreiniger. Hij heeft deze luchtreinig thuis staan en is zeer tevreden over de resultaten. Ondanks dat hij hem gebruikt om rooklucht tegen te gaan is deze luchtreiniger ook erg effectief om pollen uit de lucht te halen. En dat heb ik gemerkt.
Omdat de LightAir geen geluid maakt heb ik er geen last van tijdens het slapen. En het allerbelangrijkste is dat ik weer heerlijk slaap en 's nachts geen last meer heb van mijn hooikoorts! Helemaal top!"

Wehkamp - Spoeltje

12-5-2010

Wij hebben de LightAir IonFlow nu ongeveer 14dg in gebruik en zijn buitengewoon tevreden. Je ziet aan de koker/filter dat hij schoongemaakt moet worden. Dat gaat zéér gemakkelijk.
Je hoort hem niet, heel belangrijk en gebruikt (volgens beschrijving) heel weinig energie. Hij heeft ook een prachtige vormgeving.
Wij zijn (ondanks de prijzige aanschaf) héél tevreden.

Wehkamp - Sugarbelly

15-2-2010

ik heb de lightair een paar weken in huis, maar vernam de eerste dag al, dat de lucht zuiverder werd. We hebben een papagaai en een hond in de kamer. en als we s'morgens beneden kwamen dan rook je dat je beesten in de kamer hebt, maar nu ruik je niets meer.
Het apparaat is ook makkelijk schoon te maken en lijkt ook nog leuk in de kamer met de verlichting aan. Ik ben er heel tevreden over.
Heb het apparaat al bij verschillende vrienden en bekenden aanbevolen, o.a. voor mensen die last van hooikoorts hebben.

Karin Booltink, Hoogvliet

28-10-2009

Dochter met astma van puffer af

"Onze dochter Britt (14 jaar) heeft al vanaf haar geboorte astma, waar we dure medicijnen voor moesten gebruiken. U leest het goed voor moesten gebruiken, want sinds wij een ion-flow op haar kamer hebben hangen en in de woonkamer hebben staan heeft Britt geen medicijnen meer nodig (dit scheelt per jaar zeker € 600.). Er zijn periodes in het jaar dat Britt extra veel last heeft buiten van benauwd worden, zodra zij dan nu thuis is trekt zij zich een half uurtje terug op haar kamer en is de benauwdheid over. We hadden dit apparaat veel eerder moeten hebben dat had ons heel veel ziekenhuis bezoeken gescheeld. Britt is door de ion flows volledig van haar inhalators af, moet ze alleen nog meenemen als we op vakantie gaan (hadden ze maar een handig camping modelletje). Britt en wij zijn heel gelukkig met de ion flows en halen opgelucht schone adem."

N. van der Mark

13-03-2009

Verademing

"Vanwege mijn stofallergie een luchtreiniger aangeschaft voor in de slaapkamer. Het scheelt aanzienlijk. Veel meer lucht en veel minder benauwd, een verademing dus. Schoonmaken doe ik met een wondersponsje, zo krijg je al het vuil eraf."

Oscar

04-08-2008

Lekker slapen

"Sinds wij een Light-air op onze slaapkamer hebben staan komen wij tot de conclusie dat wij beide rustiger slapen en dat wij de volgende ochtend veel frisser en uitgruster opstaan. Dit geeft een positief reactie op zowel je leef als werkomgeving. 
Habitat-Solutions bedankt hiervoor !!!!"

Mw H te A

17-03-2008

Onvoorstelbaar veel schoner

"Kort geleden heb ik via internet bij de firma Airsain (www.airsain.nl) de Light Air Ion Flow 50 Style gekocht, deze is keurig bij mij bezorgd en ik ben er ontzettend blij mee! De lucht in mijn huis is onvoorstelbaar veel schoner, en ik voel me veel energieker. Ik had niet gedacht dat het verschil zo groot zou zijn. Dank u daarvoor!"

Ruud

13-01-2008

Boel geld absoluut waard

"wij hebben hem twee dagen in huis. mijn vrouw heeft al 20 jaar last van loop neus, hoesten, zere ogen zakdoeken niet aan te slepen en nu niet te geloven al twee dagen niks meer. we geloven het eigenlijk nog niet.ik ben zelf altijd van dat helpt toch niet. nu moet het apparaat steeds mee genomen worden naar andere kamer maar als dit zo blijft kopen we ze voor iedere kamer ik schrijf nooit revieuw maar dit moest ik voor mn gevoel doen voor andere die twijfelen. het is een boel geld maar absoluut waard."

J. Bastiaans

29-09-2007

Wonderbaarlijk systeem

"Mijn moeder heeft Parkinson. Na veel speurwerk op het internet kwam ik terecht bij LightAir. Zij had veel last met slikken en moest continu hoesten. Dacht we wagen de gok en ik kijk eens of mijn moeder baat heeft bij een schone en gerevitaliseerde ruimte. Na plaatsing van de IonFlow in haar slaapkamer, zij rust veel, bleek zij veel minder last te hebben. Op zich kan dit toeval zijn. Echter, als zij van huis is, zij hebben een boot waarop zij vaak enkele weken tot maanden verblijven, heeft zij weer last. komt zij thuis en bevindt zij zich weer in de schone ruimte dan is het probleem weer opgelost. begrijp via deze site dat er veel meer aandoeningen kunnen worden verlicht cq verholpen met een ionisator. Bijkomend voordeel is dat de ruimte nog eens schoon is ook en zij dus geen troep in haar longen krijgt. Heb nu tevens systemen aangeschaft voor mijzelf en mijn kinderen zodat ook wij verlost zijn van fijnstof, wonen dicht aan de snelweg, en allerlei andere verontreinigingen. Wat ik tevens nog even wil melden is dat je met een ionisator op je slaapkamer heerlijk slaapt . Systeem verbruikt nauwelijks energie en kost niets in onderhoud. LightAir, wat een verademing. TOP"

Laurens Ruster, Rotterdam

09-06-2007

Is de wereld om ons heen echt zo vies?

"Sinds we Ionflow 50 hebben aangeschaft hoeft onze dochter van 7 jaar niet of nauwelijks meer te puffen. Sinds haar geboorte heeft ze een lichte vorm van astma en moest ze regelmatig medicijnen inhaleren om haar benauwde gevoel te bestrijden. Nu we de Ionflow hebben horen we haar zelden of nooit meer zeggen: "ik ben benauwd, waar ligt m`n puffer". 
Het is verbazingwekkend hoeveel stofdeeltjes en vuil de collector van de Ionflow aan zich weet te binden. Is de wereld om ons heen dan echt zo vies?"

C.D. Rippen

04-07-2007

Confronterend

"Na de aanschaf van de eerste Ionflow hebben we al vrij snel besloten om ook voor de slaapkamers Ionflows aan te schaffen. We wonen vlak naast een provinciale weg en het is erg confronterend hoeveel roetdeeltjes er na een paar dagen aan de opvang-ring kleven."

Please reload

Lightair luchtreiniger huren

 

Verlies geen geld aan de aanschaf van luchtreinigers die niet doen wat ze beloven. Wij vertrouwen op ons product en bieden u de unieke mogelijkheid om vrijblijvend de Lightair luchtreiniger te testen. U weet vaak na enkele dagen al of deze luchtreiniger voor u de juiste keuze is.

luchtreiniger huren, Lightair IonFlow luchtreiniger, ionisatie luchtreiniger
goedkope luchtreiniger, beste luchtreiniger, kosten ionisatie luchtreiniger vs filter luchtreinigers

Vergelijk de Lightair IonFlow luchtreiniger met andere luchtreinigers op de markt. 

 

Lees meer: Lightair luchtreiniger versus andere luchtreinigers