top of page
ZAKELIJK GEBRUIK

Toepassingen Lightair IonFlow luchtreiniger

 

De toepassingen van de LightAir (voorheen LifeAir) IonFlow luchtreiniger zijn zeer divers. Zowel voor thuis als op het werk, in wachtruimten, praktijkruimten en rookruimten is de LightAir luchtreiniger zeer geschikt om de lucht te zuiveren. 

 

De LightAir IonFlow luchtreinigers helpen een steeds groter wordende populatie van mensen die last hebben van astma, allergieën en andere gezondheidsproblemen, zoals vermoeidheid, hoofdpijn en concentratiestoornissen. Vaak zijn die problemen het gevolg van een slechte luchtkwaliteit. Daarnaast is er een grote groep die zich terecht zorgen maakt over (ultra) fijn stof en voor de LightAir luchtreiniger kiest om zich hiertegen te beschermen, in ieder geval binnenshuis. 

 

Luchtreiniger die ons beschermt tegen virussen

Onderzoek aan het Karolinska Institutet gepubliceerd in juni 2015 in het blad Nature Scientific reports (klik hier voor het rapport) toont aan dat de LightAir IonFlow high density ionisatietechnologie luchtmobiele virussen deactiveert en het risico op virusoverdracht via de lucht verlaagd met 97%. Met andere woorden, gebruik van de LightAir luchtreiniger beschermt tegen besmetting door luchtmobiele virussen! Influenza virus en coronavirus zijn voorbeelden van luchtmobiele virussen.

 

Dit is baanbrekend onderzoek met enorme gezondheids- en economische implicaties. Gebruik van de LightAir IonFlow luchtreiniger voorkomt virusoverdracht op werkplekken, in klaslokalen, wachtruimten, het openbaar vervoer, publieke ruimten et cetera. Gebruik van de LightAir IonFlow high density ionisator luchtreiniger beschermt mensen met een lage weerstand zoals bijvoorbeeld ouderen, COPD en astma patiënten. Kortom, met de LightAir IonFlow luchtreiniger koopt u veel meer dan zo maar een luchtreiniger!

Evolution Gold Room.jpg

THUIS.

_DSC5494.jpg

ZAKELIJK.

bottom of page