top of page

Arnhemse scholier leert in muffe klas


ARNHEM - De luchtkwaliteit in 40 scholen in Arnhem is onder de maat. Dat stelt een onafhankelijk adviseur na een onderzoek in opdracht van de gemeente Arnhem. Hij nam 40 van de 51 basisscholen onder de loep en constateert bij álle scholen problemen.

Adequaat aangepakt 18 schoolgebouwen zijn inmiddels 'adequaat aangepakt', meldt het college van burgemeester en wethouders. In de komende maanden moeten waarschijnlijk nog 27 panden aangepast worden om de luchtkwaliteit te verbeteren.

Kosten De kosten voor onderzoek en aanpassingen worden betaald uit het budget voor onderwijshuisvesting. Hoeveel geld ermee gemoeid is, is onbekend.

Hoofdpijn Smerige lucht kan negatieve effecten hebben op de gezondheid. Kinderen kunnen hoofdpijn krijgen. Ook kunnen de leerprestaties eronder lijden.

Bekijk het originele bericht op: http://www.gelderlander.nl

Neem maatregelen op uw school of de school van uw kinderen om de luchtkwaliteit te verbeteren. De Lightair luchtreiniger zorgt dat kinderen schone lucht inademen en dat komt hun schoolprestaties alleen maar ten goede. De Lightair luchtreiniger heeft bovendien bewezen te beschermen tegen de verspreiding van het influenza virus.

Lees meer:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoek op tags
bottom of page